maanantai 13. lokakuuta 2014

Viime viikko tiivistettynä
Viime viikon alku kului koulussa ja salilla. On jotenkin mukavaa, kun täälläkin alkaa vihdoin elämä tuntua tavalliselta arjelta. Koulutehtäviä alkaa olla jo aika paljon ja pääsen nykyään kotiinkin jo suhteellisen aikaisin useimpina päivinä. Olen myös oppinut olemaan yksin, vaikken siitä edelleenkään erityisemmin pidä. Onhan se tylsempää kuin ystävien kanssa ajan vietto. 


Torstaina päätin salin sijasta tehdä kävelylenkin Adelinnin kanssa. Tutustuin Adelinniin saksan intensiivikurssilla, hän tekee maisterivaiheensa täällä Sveitsissä, eikä hänellä ole suunnitelmissa muuttaa takaisin Amerikkaan ainakaan vielä pitkään aikaan. Tämä tietenkin on minun kannaltani kiva, sillä jos saan pidennettyä vaihtoaikaa, niin tiedän, että ainakin yksi kaveri on täällä vielä joulun jälkeen. 
Kävelimme Uetlibergille, se on Zürichissä sijaitseva vuori, jonka huippu on 871 metriä merenpinnasta. Kyseessä ei ollut mikään hirveän raskas kävelylenkki, sillä huipulle kävelee vajaassa tunnissa.Ylhäällä kiipesimme näköalatorniin, ihailimme maisemia ja menimme ravintolaan juomaan kahvia ja teetä. Sitten alkoi luonnollisesti alas kävely. Pakko myöntää, että vaikka kyseessä ei ollutkaan mikään raskas reissu, oli mäki yllättävän jyrkkä ja salilta kipeät lihakset huusivat hoosiannaa.

Kävelyn jälkeen näin Emmaa ja autoin häntä ostoksissa hänen syntymäpäiväjuhlia varten. Perjantaina olivatkin sitten Emman syntymäpäiväjuhlat, jopa Emman ystävät Emmi ja Linda olivat tulleet Suomesta asti juhlimaan niitä. Harmittaa vähän, etten ottanut kuin yhden kuvan, mutta hauskaa oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti