keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Friday in Riederalp
Perjantai oli kyllä pitkä päivä, sillä Pilatuksen ja Luzernin jälkeen päivä jatkui vielä junamatkalla takaisin Zürichiin, noin viiden sekunnin pikapakkauksella ja kolmen tunnin matkalla Riederalpille. Hiking reissulle lähtivät lisäkseni Emma, Claudia ja Xiaouye, Claudian työkaveri. Tällä kertaa olimme varmoja, ettemme eksy, sillä Riederalpilla meitä vastaan tuli Claudian kaveri Reto, joka työskenteli alueella matkaoppaana. 

Matkaoppaiden mökki

Hotelli
Useat muut matkaoppaat olivat viikonlopun muualla, joten saimme majoittua ilmaiseksi heidän mökkiinsä. Se oli pieni, eikä siellä ollut juoksevaa vettä, mutta se oli uskomattoman suloinen. Perille päästyämme saimme ensin kierroksen isommasta rakennuksesta, joka toimii hotellina ja koulutuskeskuksena ja jossa söimme lauantaina aamupalan. Kierroksen jälkeen avasimme viinipullon ja pari tummasuklaalevyä omassa mökissämme.

 Alueella oli paljon peuroja ja saimmekin kuulla useita urospeurojen mörinöitä, joilla ne ilmeisesti yrittävät tehdä vaikutusta naaraisiin. Valitettavasti emme nähneet yhtään peuraa, vaikka olen aika varma, että olin todella lähellä yhtä. Olin nimittäin yöllä menossa vessaan ja juuri kun avasin mökin portin, kuulin mörinän kovempana kuin aiemmin. Pilkkopimeässä ei nähnyt edes taskulampun kanssa kovinkaan kauas, joten vessareissuni jäi välistä, sillä pelokkaana juoksin takaisin peiton alle turvaan odottelemaan seuraavan päivän retkeä.

Emman ja minun huone


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti