torstai 11. joulukuuta 2014

Polyball

Polyball osui juuri sopivasti samaan aikaan, kun Janina oli täällä vierailemassa. Lauantai-iltana oli siis luvassa iltapukuja, kiharia hiuksia ja yömyöhään tanssimista. 


Olimme varanneet lauantaille paljon tekemistä, joten ei ollut ihme, että olimme aikataulustamme myöhässä. Leivoimme kinkkupiiraan samalla kun laittauduimme ja lähdimme kauheassa kiireessä Emman luo etkoille.
Innostus ja stressi aiheuttivat meille kuitenkin aikamoisen muistikatkoksen, sillä pääsyliput unohtuivat kotiin, joten jouduimme palaamaan keskustasta takaisin niitä hakemaan. Liput laukussa ja piirakka kädessä suunnattiin takaisin Emmalle.
Emman luona oli pienehköt etkot ja vieraat koostuivat niin minun kuin Emmankin kavereista. Iltaa juhlistamassa olivat Emma, Claudia, Nico, Otso, Safak, Michel, Jocelyn, Adelinn, David, Tea, Janina ja minä. Seuran lisäksi tarjoilut olivat kyllä kunnossa: hyvää ruokaa, suklaata, samppanjaa ja drinkkibaari. Hienoja juhlia varten on myös aloiteltava tyylillä.
Emma asuu ihan koulun vieressä, joten matka itse juhliin ei kestänyt kauaa. Vanha koulurakennus oli erinomainen paikka juhlille. Korkeat katot, pylväät ja patsaat tekevät paikasta jo itsessään näyttävän näköisen, siihen kun lisää vielä koristeet, paljon ihmisiä kauniissa asuissa ja livemusiikin on täydellinen juhlapaikka luotu.
Eri huoneissa oli erilaista musiikkia, ja tunnelma vaihtui lähes kokonaan liikkuessa paikasta toiseen. 

Tanssimme niin paljon, ettei loppuyöstä enää yksinkertaisesti pystynyt pitämään korkokenkiä jalassa. Meillä oli hirveän hauskaa ja juhlat olivat erittäin onnistuneet, pientä laukun hukkumista lukuun ottamatta (laukku onneksi löytyi myöhemmin). Oli myös ihanaa, että lähes koko etkoiluporukka pysyi yhdessä enemmän tai vähemmän koko juhlien ajan, vaikka juhlapaikka olikin suuri ja ihmisiä oli paljon.  Aika lensi niin nopeasti, että lähdimme vasta aamukuudelta väsyneinä ja jalat kipeinä raahautumaan kotia kohti.

Kuvat: Janina, Emma ja minä
Ps. pahoittelen kuvien laatua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti