tiistai 9. joulukuuta 2014

Kiireinen lauantai
Edellisviikon lauantai oli kiireinen ja pitkä. Luvassa oli tapahtumarikas päivä, joka päättyisi Polyball juhliin, mutta niistä kerron myöhemmin.

Aamu alkoi sporttisella kävelylenkillä. Minnekös muuallekaan kuin Lindtin tehtaalle, terveelliset elämäntavat kunniaan!;)

Kassit täynnä suklaata lähdimme takaisin luokseni junalla, sillä aikataulu oli erittäin tiukka. Vielä oli tarkoitus kierrellä Zürichin keskustassa, käydä syömässä, leipoa ja laittautua illan juhlia varten. Kaupunkikiertely jäi valitettavan lyhyeksi tiukan aikataulun vuoksi, mutta onneksi meillä oli vielä sunnuntai aikaa. Päätimme mennä ravintolaan, joka oli uusi myös minulle ja päädyimme ravintola Tre Cucineen syömään. Niederdorfissa sijaitseva ravintola oli oikein viihtyisä, mutta kun istuimme pöytään, meille tuotiin laminoidut ruokalistat. Tämä vähän säikäytti, sillä se ei ole yleensä hyvän ravintolan merkki. Googlasin nopeasti ravintolan ja Trip Advisorin sivulta löysinkin hieman huolestuttavia arvioita. Ruoka hyvää tai kohtalaista, mutta palvelu huonoa ja hidasta. Meidän kokemuksemme onneksi kuitenkin poikkesi arvosteluista. Tarjoilijamme oli äärettömän mukava ja palvelu oli hyvinkin nopeaa. Tähän tietenkin saattoi vaikuttaa se, että emme olleet syömässä perinteiseen lounasaikaan, joten asiakkaita ei ollut paljon. Ruokakin oli oikein maittavaa, joten itse voisin kyllä suositella paikkaa. Varsinkin jos etsii ruokapaikaksi jotain ihan hyvää ravintolaa, kohtuullisin hinnoin. Mahat täynnä kävimme vielä ostamassa illaksi parit juotavat ja piirakka ainekset ja lähdimme kotiin leipomaan ja laittautumaan tulevaa juhlaa varten.

Koko päivä oli kyllä pelkkää kiirehtimistä paikasta toiseen. Illan juhlat olivatkin tervetulleet, siellä pääsimme kunnolla rentoutumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti