maanantai 1. joulukuuta 2014

Easy Sunday

Sunnuntai oli juuri sellainen kuin sunnuntain kuuluisikin olla. Emme Johannan kanssa kiirehtineet heräämisen kanssa ja otimmekin aamun äärettömän rauhallisesti. Herättyämme Jossu pakkasi ja söimme aamupalan, jonka jälkeen lähdimme kävelylle. Kävelimme Zürich Seen rantaa, ostimme pussillisen Heisse Maroneja ja jatkoimme kävelyä jokea pitkin. 

Viime kerrasta kun olen maistanut kastanjoita on jo vuosia aikaa ja muistan, etten pitänyt niistä yhtään. Nyt ne maistuivat kuitenkin ihan ookoolta, vähän perunamaisia. Jo pian sen jälkeen kun pussi oli tyhjä, näimme Emman ja lähdimme Conditorei Schoberiin nauttimaan kuuluisat kaakaot. 


Tähän aikaa vuodesta Schober näyttää siltä, että joulu olisi räjähtänyt siellä sisällä, koristeita on joka puolella ja paljon. Paikka onkin suhteellisen kuuluisa koristeistaan ja kaakaostaan ja jouduimme jonottamaan hetken, jotta saisimme istumapaikan. Kaakao oli kyllä maineensa veroinen, se on tehty aidosta suklaasta, eikä kaakaojauheesta. Kaakaon jälkeen näytin Johannalle yliopiston ja sitten olikin aika lähteä kotiin syömään, jonka jälkeen Jossun oli jo aika lähteä kohti Suomea. Aika meni kyllä uskomattoman nopeasti. Neljä päivää tuntui ihan kahdelta, mutta aikahan menee nopeasti aina kun on hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti