keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Night out

Viime viikon torstaina koulupäivä tuntui kohtuuttoman pitkältä. Koulun loputtua näkisin nimittäin odotetun vieraan, eli Janinan! Koulusta lähdinkin suoraan Starbucksiin, jossa Janina odottikin minua jo laukkuineen. 
Koen jotenkin kummalliseksi sen, että kun minulle tulee vieraita Suomesta, on ensinäkeminen Sveitsissä jotenkin arkista. Ihan kuin olisin nähnyt heidät viikko sitten, vaikka ennen näkemistä olisinkin ollut ihan into piukassa. Kyllä sen kuitenkin pian huomaa, että viimenäkemisestä on aikaa, sillä jutut eivät kyllä lopu kesken ja kerrottavia tarinoita riittää enemmän kuin aikaa. Janinan kanssa päätettiinkin, että ensimmäinen päivä pyhitetään kuulumisien vaihtelulle.


Kävimme ruokakaupassa, sain Janinalta ison kasan tuliaisia (kiitos<3), teimme ja söimme hyvän pasta-annoksen ja joimme viiniä, jonka jälkeen lähdimme Danteen cocktaileille. Eihän koko päivää voinut ihan vain sisällä viettää. Dantessa törmäsimme sattumalta Emmaan, Claudiaan, Nikoon ja Safakiin, mutta heidän pöytänsä oli jo täynnä, joten istuimme viereiseen pöytään kahdestaan. Ei kyllä toisaalta haitannut, sillä tiesimme näkevämme kyseisen seurueen jo lauantaina. 

Aika kului nopeasti herkullisten cocktailien ja hyvän seuran kanssa, mutta päätimme kuitenkin lähteä vähän kiertelemään Langstrassea ja Zürichiä. Kun menimme sanomaan heipat Emmalle ja hänen kavereilleen, muistuttivat he meitä Nacht Seminarista, eli joka torstaisesta juhlasta, joka järjestetään Plazassa. Naiset pääsevät ennen kahtatoista sisään ilmaiseksi ja saavat vielä ilmaisen prosecconkin. Olin kuitenkin kuullut, että kyseiseen juhlaan joutuu jonottamaan pitkään, joten ajattelimme skipata sen tällä kertaa.


Tutustuessamme Langstrassen ympäristöön huomasimme kuitenkin, että Plazalle ei ollut jonoa lähes ollenkaan ja kävelimmekin sisään ilmaisen proseccolasin houkuttelemana. Emme edes laittaneet takkejamme narikkaan, sillä ajatuksena oli vain kartoittaa paikka ja sitten lähteä kotiin. Tämä ajatus muuttui kuitenkin yllättävän nopeasti, kun baarimikot tarjosivat meille herkulliset shotit, jotka joimme sitten yhdessä baarimikkojen kanssa. Toinen baarimikko halusi myös näyttää taitonsa, joten hänenkin oli tehtävä shotti ja me sitten äänestimme voittajan. Ihmisiäkin alkoi valumaan baariin ja tanssilattia alkoi täyttymään. Eikun takit narikkaan ja tanssimaan! Ilta oli ihan uskomattoman hauska, baarimikot tarjosivat meille illan kaikki juotavat ilmaiseksi, musiikki oli hyvää ja juttelimme useille mukaville ihmisille. Tällaiset ex tempore juhlaillat ovat kyllä parhaimpia.

Suunnilleen kolmen aikaan lähdimme kotiin ja teimme samalla erittäin järkevän päätöksen myöhäistää huomista herätystä tunnilla. 

koska suurin osa meidän kuvistamme näyttää tältä, niin piti tännekin yksi lisätä

2 kommenttia:

 1. Luin nyt vasta tämän ensimmäisen postauksen, mutta aion lukea kaikki vielä tänään! Itselleni ei enää ajankohtaisena tule koskaan lähteä vaihto-oppilaaksi, tai muutenkaan au pairiksi, mitä olin vuoden Sveitsissä! Kasvava masu estää <3
  Mutta rakastan lukea muiden blogeja, joissa kirjoittaja asuu Sveitsissä, etenkin Zürichissä, missä minäkin kaikki päivät melki vietin 2012-2013 :) Ikävä on suuri sinne, ja maana Sveitsi vei kyllä sydämen <3 Tästä sait nyt uuden lukijan, ja mielenkiinnolla jään seuraamaan aikaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea perheen lisäyksestä!:) Uskon, että ikävä on suuri. Tähän paikkaan nimittäin rakastuu hetkessä! Omankin sydämeni vienyt aivan totaalisesti:) Tänään juuri päivittelinkin kun aika tuntuu menevän ihan liian nopeasti.

   Poista