maanantai 10. marraskuuta 2014

Food, food, food
Zürichissä järjestettiin Suomi pop-up liike, josta pystyi ostamaan suomalaisia tuotteita, kuten Hai-saappaita ja suomalaisia design vaatteita. Kävin liikkeessä Emman ja vierailulla olevan Nikon kanssa. Itseäni eivät hirveästi vaatteet ja muut tuotteet liikkeessä kiinnostaneet, sillä siellä oli tarjolla myös jotain paljon houkuttelevampaa, nimittäin karjalanpiirakoita. Ette uskokaan kuinka hyvältä karjalanpiirakka maistui! 


Päivä jatkui ruokateemaa noudattaen, sillä veimme Nikon Santa Luciaan syömään Zürichin parasta pizzaa (tai no, en ole täällä missään muualla pizzaa maistanutkaan :D). Eikä herkuttelu loppunut vielä siihenkään, sillä Emma järjesti vielä illalliskutsut. Menuun kuului alkupalaksi feta-granaattiomenasalaattia, pääruoaksi lampaankaretta ja yrttiperunoita ja itsekin osallistuin illallisen järjestämiseen valmistamalla jälkiruoaksi brownieita.
illalliskutsut opiskelijoiden tapaan: salaatin ottimia ei ole niin pastakauha saa luvan kelvataRuoka oli hyvää ja ilta venyi yllättävän pitkäksi.  Sunnuntai kuluikin sitten sängyssä maaten ja tenttiin lukien.

Tällä kertaa tällainen suhteellisen lyhyt ja turha postaus, mutta päivä oli kuitenkin sen verran hauska, että halusin siitä muiston. Blogi toimii nimittäin samalla omana päiväkirjanani. Tällä viikolla tuskin tulee muita postauksia, sillä minun pitää keskittyä ensimmäiseen tenttiin lukemiseen. Huhhuh kun tämä arkeen paluu tuntuu rankalta. Tsemppiä myös kaikille teille Suomeen tenttien ja muiden arjen kiireiden kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti