torstai 6. marraskuuta 2014

HalloweenViime viikolla en tehnyt oikeastaan mitään. Podin pientä flunssaa, rentouduin ja laiskottelin. Torstaina sain vihdoin sosiaalisen elämän ja menin Emman ja Claudian kanssa drinkeille ottamaan vähän selvää Emman matkasuunnitelmista, sillä hän lähti viikonlopuksi Lissaboniin.


Perjantaina olikin sitten viikon kiinnostavin päivä. Vuorossa oli nimittäin Halloween juhlat.
Ne järjestettiin yhden opiskelija-asunnon alakerrassa ja kutsuun vastanneita oli jopa 300. Itse päätin säästää rahaa ja asun ostomisen sijasta ostin vain muutamia meikkejä ja meikkasin itsestäni nuken. Matkustinkin sitten yksin ratikalla ja junalla, lievästi sanottununa hieman hullun näköisenä. Parin vanhusten antamien paheksuvien katseiden, nuorten perään huuteluiden ja kättelyiden jälkeen näin Teaa ja lähdimme yhdessä juhliin. Kun kummatkin näyttää oudolta, niin eihän me olla enää outoja ollenkaan... eikö se niin mene?
Juhlat olivat todella hauskat ja tanssittua tuli ja paljon! Aika vierähti myös ihan liian nopeasti ja lähdinkin kotiin vasta neljän junalla. 


Lauantai ei kuitenkaan mennyt vain sängyssä maatessa, sillä menin Catherinen, Cristofferin ja Magnuksen kanssa katsomaan tavallaan Halloween teemaan sopivan elokuvan, nimittäin Gone Girlin. Hui että kun se oli ahdistava!! Suosittelen kyllä ehdottomasti elokuvaa, vaikka itse vietinkin osan siitä kaulahuivini alla piilossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti