keskiviikko 17. syyskuuta 2014

OnnekasEn voi tarpeeksi painottaa sitä, miten onnekas olen, että siskoni asuu täällä samassa kaupungissa. Tällaisena ikuisena mammantyttönä olen kyllä äärimmäisen kiitollinen Emman tarjoamasta tuesta ja seurasta. Heti tänne tultuani Emma varmisti sen, että tunnen oloni varmasti tervetulleeksi.

Perjantaina muutaman pakollisen askareen kuten matkatavaroiden vastaanottamisen ja puhelinliittymän hankkimisen jälkeen lähdimme Emman kanssa Emman kavereiden luo viettämään iltaa. Tarkoitus oli juoda pari viinilasillista ja viettää rento ilta. Tämä ilta venyi kuitenkin odotettua pidemmäksi ja seuraavana aamuna sen kyllä väsymyksestä huomasikin. Lauantain suunnitelmiin ei kuitenkaan kuulunut kotona röhnöttely vaan luvassa oli oikea hemmottelupäivä Emman ja Claudian kanssa. Vietimme päivän ihanassa kylpylässä, jonka tarjontaan kuului mm. yrttihöyrysauna, meditaatioallas vedenalaisella musiikilla, upea katto uima-allas josta pystyi ihailemaan koko Zürichiä ja paljon muuta. Se oli kyllä luksusta! En muista milloin olisin viimeksi ollut niin rentoutunut.
Span jälkeen lähdimme sormet ryppyisinä Wagamamaan syömään ja sieltä ihanan klassiseen Danteen cocktaileille (Drinkeistä kuva instagramissa). Dante on tyylikäs cocktailbaari, jossa juomat ovat uskomattoman hyviä. Päätin heti, että vien kaikki ystäväni, jotka tulevat minua tänne katsomaan Danteen herkuttelemaan.
Sunnuntaina oli luvassa kaupungin kiertelyä, koulumatkan oppimista, oman huoneen avaimien hakemista, Santa Lucian pizzan syömistä ja tietenkin kahvi-/teehetki Sprünglillä.
UZH - uusi kouluni
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti