perjantai 26. syyskuuta 2014

Kafi Duzis

Sunnuntaisin Sveitsissä on lähes kaikki kiinni, joten tekemisen keksiminen ei aina ole helppoa. Tämän suhteen voin taas kerran kiittää onneani siitä, että Emma on täällä näyttämässä minulle eri vaihtoehtoja. 

Emma kertoi minulle paikasta, nimeltään Kafi Dutzis. Tämä on vähän Suomen ravintolapäivän tyyppinen tapahtuma, mutta tapahtuu vain yhdellä piha-alueella ja neljä kertaa kesässä. Luvassa oli siis halpaa ruokaa ja livemusiikkia. 
 


Suunnitelmamme melkein peruuntuivat, sillä sunnuntaina täällä oli järkyttävä ukkosmyrsky. Onneksi sade kuitenkin hellitti ja pääsimme lähtemään. Paikan päälle tultuani olin vähän epäröivä, sillä en ole koskaan ennen ollut niin hipster paikassa. Heti tuli ylipukeutunut olo, vaikkei päällä mitään ihmeellisen hienoa ollutkaan. Päätimme kuitenkin jäädä, kun olimme kerta sinne asti tulleetkin. Paikka oli suloisen sekava, vähän Frau Gerolds Gartenin tyylinen, mutta vähemmän suunniteltu. Tilasimme hampurilaiset ja heti kun maistoin sitä, olin niin onnellinen, että jäimme. Oli nimittäin paras hampurilainen mitä olen syönyt pitkään aikaan! Jälkiruoaksi tilasimme vielä vohvelit. Ajoittaista sadetta lukuun ottamatta kokemus oli ihana, eikä se sadekaan loppupeleissä paljon haitannut. Eilen Zürichissä järjestettiin yksi Euroopan suurimmista opiskelijajuhlista. Ennen juhlia menin kaverini Ruifengin luo grillijuhliin. Ruifeng valmisti itse kaikki ruoat n. 25:lle ihmiselle, uskomatonta. Grillijuhlat olivat rennot ja hauskat, itse en ollut juhlatuulella, joten lähdin kotiin kun osat lähtivät jatkoille. Oli kuitenkin hauska ilta ja kuulin, että jatkot olivat liian täynnä joten en onneksi missannut paljoa. Valitettavasti en saanut mitään hyviä kuvia grillailusta pimeyden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti