lauantai 14. maaliskuuta 2015

Laax

Huh miten aika rientää! Lomastani on jo vierähtänyt kuukausi ja yhtä kauan olen istunut täällä Sveitsissä koulun penkillä. Tämä uuden lukukauden alku on ollut erittäin kiireinen, eikä se ole tapahtunut ongelmitta. Mutta niistä ehkä lisää myöhemmin. Minulla kesti jonkin aikaa ennen kuin ehdin tottua taas kaikkeen uuteen ja hoitaa edes osat paperihommista pois alta. Blogi ei ole siis ollut päällimmäisenä mielessä kaiken tämän kiireen keskellä ja siitä johtuu myös hiljaiselo. 


Nyt kuitenkin löysin hieman aikaa kirjoittaa postauksen. Saatan kertoa lomastani lyhyesti myöhemmin, mutta nyt päätin kertoa ensimmäisistä viikoista täällä.
Saavuin Sveitsiin 15.2.2015 ja koulu alkoikin jo heti seuraavana päivänä. Ensimmäinen viikko meni ohi nopeasti, tein paljon paperitöitä, istuin luennoilla, aloin jälleen käymään international pubeissa ja perjantaina olikin Semester Start Party yhdessä opiskelija-asunnossa. Juhlat itsessään eivät ansaitse kauheasti kehuja, mutta etkot olivat kyllä hauskat ja oli ihanaa nähdä taas kavereita loman jälkeen. 


Seuraava viikko kului jälleen koulun penkillä ja asioiden järjestämisessä (voi tätä byrokratian määrää!!). Viikonloppuna olivatkin energiat jo aika lopussa ja halusin tehdä jotain hauskaa ja unohtaa kaiken stressin, mitä tämä uusi alku toi tullessaan. Päätimmekin Catherinen kanssa lähteä lauantaiksi Flims Laaxiin laskettelemaan.


ESN järjesti laskettelumatkan sinne samana viikonloppuna, mutta me päätimme mennä vain päiväksi ja järjestää päivä itse. Sää oli aika pilvinen aamulla, mutta rinteet olivat huippukunnossa, joten laskettelu sujui silti hyvin. Onneksemme pilvet alkoivat rakoilemaan keskipäivän aikoihin ja loppupäivän nautimmekin auringon lämmöstä. Pakko kyllä suositella tuota Laaxia, rinteitä löytyy joka lähtöön ja maisemat ovat upeat. 
 kuvat: minä ja Catherine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti