keskiviikko 21. tammikuuta 2015

A Wonderful Week, Part 2Täällä suomessa lomaillessa on motivaatio blogin päivittämiseen aika nollissa. Suurin syy siihen on se, etten oikeastaan tee mitään kirjoittamisen arvoista ja toisaalta myös se, että Sveitsin tapahtumat tuntuvat todella kaukaisilta. Postaustahti siis hidastuu aika lailla. Päätin nyt kuitenkin kertoa lisää poikaystäväni vierailusta, mutta teksti ei ole kamalan kiinnostavaa, joten jollei lyhyt selostus loppuvierailusta kiinnosta, voit skipata tekstin hyvällä omallatunnolla.Lauantai
Kotona makoilua ja Netflixin katsomista ja hieman ulkoilua. Illalla vuorossa oli HBn joulumarkkinat, sekä Adelinnin ja Davidin näkeminen toisilla joulumarkkinoilla ja Glühweinin (Sveitsin versio glögistä) maistelu.


Sunnuntai
Sunnuntaina vietimme lähes koko päivän luonani, sillä minun oli pakko lukea maanantaiseen tenttiin. Illalla päätimme kuitenkin mennä luistelemaan Polyterassilla olevalle luistelukentälle. Valitettavasti kenttää oltiin jo alettu purkamaan. Harmitti, mutta ei voinut mitään. Lähdimme sitten kävelylle järvenrantaan ja palasimme siitä kotiin nukkumaan.

Maanantai
Päiväni alkoi fiilikset musertavalla tentillä. Tulen melkein vihaseksi nyt kun kirjoitin siitä lauseen. Onneksi vihani laantui aika pian nähtyäni taas poikaystäväni. Olimme nimittäin menossa eläintarhaan ja hän muuttuu aivan pikkupojaksi aina kun eläimiä on lähellä.
Zürichin eläintarha on iso ja siellä on paljon nähtävää. Eläimetkin vaikuttavat suhteellisen onnellisilta. Talvisin eläintarhassa järjestetään pingviinimarssi, jolloin pingviinit tepastelevat vapaasti ihmisten keskuudessa. Harmiksemme emme osuneet eläintarhaan marssin aikana. Tästä huolimatta pingviinit olivat kyllä äärettömän suloista katseltavaa.
Pikaisen kotona pyörähdyksen jälkeen kävimme vielä kiertelemässä kaupunkia ennen nukkumaan menoa.

Tiistai
Poikaystäväni viimeinen päivä Sveitsissä. Aamulla pikainen pakkaus ja sieltä taas kaupungille kävelemään. Tarkoituksena oli tehdä mahdolliset ostokset tuolloin, mutta kummallakaan ei ollut oikein shoppailufiilis.
Päivällisen söimme Swiss Chüchissä. Juusto fondueta, itse en ole koskaan kyseisestä ruoasta hirveästi välittänyt, vaan olen enemmänkin lihafonduen ystävä. Mutta tuo fondue oli kyllä täysin omaan makuuni! Valitsemamme juustofondue oli maultaan aika mieto, mutta itse en olekaan vahvojen juustojen ystävä, joten se oli täydellinen valinta. Fonduen syöminen ravintolassa oli kyllä täydellinen lopetus vierailulle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti