tiistai 7. huhtikuuta 2015

Sisko tuli kyläänPari viikkoa sitten sain tänne aivan ihanan vieraan, nimittäin siskoni! Emma tosiaan on asunut täällä Zürichissä, joten hänen vierailunsa on toisaalta paljon rennompi kuin kenenkään muun. Pystyimme jättämään välistä kaikki tavalliset turistikiertelyt ja minun ei tarvinnut suunnitella paljon mitään, sillä Emma tiesi jo paikat missä hän halusi käydä ja mitä hän halusi tehdä. 


Suurin osa suunnitelmista liittyi tavalla tai toisella ruokaan tai juomiin. Kiersimme Emman lempi baarit ja ravintolat yhdessä Claudian kanssa. Teimme myös suomalaisia lättyjä ja söimme vähintään yhden Gipfelin (= sveitsiläinen croissant) per päivä. Olen aika varma, että lihoin varmaan kymmenen kiloa Emman vierailun aikana, mutta mitäs pienistä. 


Muuten nautimme keväisistä päivistä ja huonolla säällä hemmottelimme itseämme Thermalbad Engessä, jossa kuluikin vaivaiset kuusi tuntia. Nukahdimme kylpylän lattialle kaksi kertaa?!


Ensimmäisen viikon torstaina lähdimme Emman kanssa kahden päivän laskettelureissulle Arosa Lenzerheideen. Kuvia tuli sieltä otettua vähän enemmän, joten siitä kuulettekin myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  KIva olisi saada kuvatekstit eli vinkkejä, missä mikin on otettu - ideoita kivoista ravintoloista ja kahviloista siis kaipaan tulevaa Zürin reissua varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos ideasta!:) Voisinkin tehdä ihan postauksen omista lempi paikoista ja alueista Zürichissä. Jos kuitenkin matka tulee ennen, kun ehdin tällaisen postauksen väsätä, niin tässä on muutama esimerkki:

   Ravintolat ja baarit:
   - Dante on ihana ja tunnelmallinen cocktailbaari, jossa saa todella hyviä gini cocktaileja. Paikka on todella suosittu, eikä kauhean iso, eli menisin sinne ennen klo 8. Osoite: Zwinglistrasse 22, 8004 Zürich
   - Swiss Chuchi on keskustassa sijaitseva sveitsiläinen ravintola, joka on sisustettu vähän alppimajamaisesti ja sieltä saa mm.ok hintaista ja hyvää juusto fondueta. Osoite: Rosengasse 10, 8001 Zürich
   - Santa Lucia on hyvä pizzeria/italialainen ravintola (mutta suosittelen ehdottomasti ottamaan pizzan!). Näitä sijaitsee ympäri kaupunkia, mutta lempparini on ihan Niederdofissa eli keskustassa.
   - clouds upea näköalabaari/ravintola. osoite: Maagplatz 5, 8005 Zürich
   - Cafe Heinrici on viihtyisä kahvila keskustassa, jossa on myös ulkoterassi. Osoite: Niederdorfstrasse 1, 8001 Zürich

   Paikat:
   - kiertelisin vanhaakaupunkia (molemmin puolin jokea)
   - kävelisin järvenrantaa
   - jos sää on hyvä niin Uetliberg hyvä vaihtoehto:)

   Toivottavasti auttoi!

   Poista